About Faculty

ترقی و پیشرفت دانشکده کمپیوترساینس و انجنیری، مستلزم برنامه ریزی دقیق و حساب شده می باشد، میتوان با درک شرایط، استراتژی را تشخیص داده و پلان های کوتاه مدت و دراز مدت را برای دانشکده ساخت و با اعمال آن می توان دانشکده را شگوفایی بیشتر بخشید. با توجه به اهمیت پلان و آینده نگری تصمیم به طرح ریزی پلان پنج ساله گرفت، تا در پنج سال آینده دانشکده را آنگونه که انتظار می رود به حد ترقی و پیشرفت برساند.

اساتید دانشکده کمپیوتر ساینس و انجنیری با داشتین تجربه تحصیلی از کشور های متفاوت مثل ایران، جاپان، جرمنی، ترکیه و هندوستان نظرات شان را با هم شریک نموده و سیستم های دانشگاهی را در کشور های دیگر بررسی نموده و تجربیات خویش را با هم شریک نمودند که نتایج این تلاش ها  و بررسی ها پلان استراتژیک دانشکده کمپیوترساینس و انجنیری را به اکمال رساند.

ما با درک شرایط فعلی کشور و نیازهای بازار کار و مهمتر از همه ادامه تحصیل محصلان که میخواهند تحصیلات شان را تا مقاطع بالاتر ادامه دهند، پلان را که برای پنج سال آینده می باشد در نظر گرفته ایم، ما قوت ها و فرصت ها را بررسی و از طرف دیگر تهدید ها و ضعف ها را نیز تحیلیل و بررسی گرده و تلاش نمودیم پلان طرح ریزی کنیم جامع و عملی تا بدانیم کدام کارها در کدام وقت ضرورت به اجرا دارد.

Sharing is caring!

2024-03-28